ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. ΜΠΕΡΤΖΕΛΕΤΟΣ

Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος,

Πτυχ. Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

MSc Δημόσια Υγεία

 

 

ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΖΕΛΕ

Εκτέλεση: ετοιμάστε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και αφήστε το μίγμα να κρυώσει, ρίχνετε το γιαούρτι και αναμιγνύετε μέχρι να γίνει ομοιογενές μίγμα, βάζετε το μίγμα σε φόρμα και στο ψυγείο για 12 ώρες, γαρνίρετε με φρούτα

Θερμίδες: 60 / κομμάτι